Ну, как бы кодеин, это и есть по сути морфин в небольшой дозе.
- Добро пожаловать, Гость!03 Фев 2025, 18:51:41
- Форум Снижения Вреда »
- ВЕЩЕСТВА И СПОСОБЫ »
- Опиаты (Героин, Морфий...) (Модераторы: Молодость, Opiyshnik) »
- Морфин
Тема: Морфин (Прочитано 224860 раз)
Codeinum
- Юзер
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 68
-
Angey
- Неофит
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 2
-
А скільки треба з'їсти морфіну гідро хлориду , таблетки по 10мг, щоб тягу відчути ? Толеру до опіатів не має
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 8580
- Слава Україні!
-
50-60 мг. І таблетки потрібно ламати обов'язково!
Angey
- Неофит
- Оффлайн
-
О, дякую за відповідь. А для чого ламати і на скільки частин ?
Codeinum
- Юзер
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 68
-
Если это не пролонг, то можно и не ламать
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Я не знаю який в тебе таблетки. Якщо пролонг попадуться то потрібно ламати обов'язково. Та й взагалі всі таблетки я рекомендую ламати на чотири частини мінімум. Чому? Тому що швидше розчиняються у шлунку.
О, дякую за відповідь. А для чого ламати і на скільки частин ?
MUHA
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 1729
-
Зубами блин измельчить да водой запил... Проблема блин... Сдуру можно и хер сломать( это насчёт передозов от количества)
Angey
- Неофит
- Оффлайн
-
Зубами блин измельчить да водой запил... Проблема блин... Сдуру можно и хер сломать( это насчёт передозов от количества)60 мг хватить наркотичну дію відчути ?
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Спитай ще 10 раз.
Angey
- Неофит
- Оффлайн
-
Спитай ще 10 раз.Читав, що люди їли 50 мг і не відчули, тому й питаю
FURIYA
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 9814
- Всё, что нас не убивает-мы не покупаем
-
Звісно ,могли не відчути. Це залежить від багатьох фактів. Толер від опідок,зтан здоров'я,вік,стаж вживання і тп.я після метадону ( місяць не вживала) від 50 мг залипла.Спитай ще 10 раз.Читав, що люди їли 50 мг і не відчули, тому й питаю
Angey
- Неофит
- Оффлайн
-
То без толеру 50 мг має хватити ?Звісно ,могли не відчути. Це залежить від багатьох фактів. Толер від опідок,зтан здоров'я,вік,стаж вживання і тп.я після метадону ( місяць не вживала) від 50 мг залипла.Спитай ще 10 раз.Читав, що люди їли 50 мг і не відчули, тому й питаю
Питаю, бо людина без толеру їла 50 мг і не відчула
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Та я тобі написав дозняк без толерантності.
Буває у людини толерантності немає але їсть прегабалін. Не з'їв прегабаліну буде дуже слабо відчувати таку дозу. Це як приклад.
Може жирного чогось наївся А зверху кинув колеса не роздавлені також може слабо торкнути. Є нюанси бачиш.
Буває у людини толерантності немає але їсть прегабалін. Не з'їв прегабаліну буде дуже слабо відчувати таку дозу. Це як приклад.
Може жирного чогось наївся А зверху кинув колеса не роздавлені також може слабо торкнути. Є нюанси бачиш.
Angey
- Неофит
- Оффлайн
-
Та я тобі написав дозняк без толерантності.То взяти 50 мг, якщо через годину мало, то покинути ще 10 мг ? Чи відразу 60 мг ? Цікаво саме відчути тягу. Мені скоро на війну, то хочу спробувати тягу наркотиків, все таки померти можу, хочу покайфувати перед армією. Мдма дуже зайшло. Морфін колов 1 раз 1 мл, то трохи седація була. Траву трохи курив. Бупренорфін і трамадол пробував - в трамала приход хороший, а тяга не зайшла, тупняк якийсь. Бупр дав такий хороший спокій. Кетамін і 2св ще пробував. Інші види наркотиків не розглядаю.
Дякую за відповіді
Angey
- Неофит
- Оффлайн
-
Випив 50 мг гідро хлориду морфіну, через годину ще 10. Трохи тяне залипать, наче настрій піднявся, слабенька така тяга. Не тошнить, ніяких побочок не має. Такий досвід в мене, може комусь пригодиться. Толера до опіатів не має.
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Курни зверху
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 11948
- Не бывает безвыходных ситуаций.
-
Курни зверхуАга, и бухни перед этим)
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Ні ну він же ж не персонаж mad max всесвіту
Новачок як то кажуть... Піонер)
А якщо є трава то це краще ніж для посилення закидувати фарму якусь типу лірики чи... А до речі фенібут був би непогано 500 посилити.
А якщо є трава то це краще ніж для посилення закидувати фарму якусь типу лірики чи... А до речі фенібут був би непогано 500 посилити.
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 11948
- Не бывает безвыходных ситуаций.
-
Ні ну він же ж не персонаж mad max всесвітуАга, как мы с тобой)
- Форум Снижения Вреда »
- ВЕЩЕСТВА И СПОСОБЫ »
- Опиаты (Героин, Морфий...) (Модераторы: Молодость, Opiyshnik) »
- Морфин