Про свій досвід із селофеном, вперше я змішував його із алкоголем, випив 1 капсолу і запив горілкою, через пів години з'явилося дивне відчуття, мене погребло, але п'яним не був, ми з кєнтом розписали 0'5 на двох, пізніше почалися провали в пам'яті, і під час самого приходу, я рідко усвідомлював як потрапляв в різні місця, типу, бац, і я на заправці сіги купляю, бац і я в сусідньому селі купую у якоїсь бабулі два рево і два пива для себе з кєнтом, бац і я знову на заправці купую сіги, далі кожен із нас закинувся ще трьома таблетками і по одній занюхали, далі почався треш, мене кинуло в депресняк і я попросив тіпа мене обняти і майже плачучи промовив: тіп, мені так важко жити, (зазвичай я не люблю виливати свої проблеми на людей), далі я згадав фільм який ми втикали минулого тижня, "секс тріп" і запропонував кєнту передьорнути один-одному він то сказав потім і це все залишилося лише пропозицією, але без селофену я б ніколи такого не запропонував, ібо ставлюся з огидою до підорасні, типу я це запропонував, щоб укріпити дружбу і не бачив в цьому нічого гейського, тобто під селофеном стираються всі межі і ви робите, і говорити все що ніколи б не зробили, почалося все це +- в 9 вечора, а до дому я прийшов в 7 ранку, тоді почався відходняк, хороший відходняк, я відчував себе неймовірно щасливим, постійно усміхався, сходив церкву вперше за останній рік, почав любити все живе, і говорити з кроликами, коли вже доходила 30 година мого безсоння, я силою заставив себе заснути, проспав 5 годин, і відчував себе як завжди, нічого хорошого, але й понаного теж. Можливо такий ефект був спричинений тим що я випив 1000 мг біфрену (фенібут) 1 таблетку за 2 години до початку п'янки і 3 в5 ранку +-,
Висновок
Для хорошого приходу селофен краще мішати з алкоголем і енергетиками, + ноотропи-психолептики.