что значит ежедневный контроль себя любимого? По любому постоянное психологическое напряжение
Тут не можу не погодитись, шановний Павло, тому що сам це відчував, сам це переживав навіть у коротких, але все-таки чистих ремісіях. Це скоріше всього було не задля досягнення цілі здорового способу життя, а скоріше всього для експериментів. (Такий я дурачок )
Рекреаційного не вживати нічого після системних довгострокових вживань опіоїдів наприклад — це для дуже сильних духом та психікою людей. Так, це постійна робота над собою. Спочатку з медикаментозною підтримкою, потім з підтримкою матінки природи. Звісно з часом думок негативних стає менше і менше, спокус стає менше і менше, тригерів стає все менше і менше, а людина входить у русло здорового способу життя та чистоти, і їй це подобається. А минуле десь на задньому плані далеко-далеко у тумані. Але воно залишається, його не стерти ніяк, і жук цей в голові опіоїдний працює постійно. Просто з часом він вже дуже рідко дає про себе знати але... Тут я приведу вислів наш старий: опіум вміє чекати.
І підводячи риску під написаним зазначу, що навіть короткі ремісії йдуть на користь однозначно! Вони вчать контролювати вживання, вони вчать жити без наркотиків.
Так що тверезим інколи корисно пожити