Прівет ребяткі, у мене така ситуація сидів жостко на субіку в загальному 10 років, за цей період спригував на початках на сухо тоді себе заганяв роботою і тренажорним залом, і було простіше не було цього викручування ніг і рук, другий раз примусово получилось, через позбавлення волі, на тюрьмі давали азаліптін і соннікі якісь, спав перепадами, бувало що за 6 годин просипався 4 раза мінімум, а на ранок тіло таке враження шо не моє а чуже, з нари вставати в туалет, тупо впав на коліна, і відказався від того азаліптіна, якось пройшло, але тоді ще дозняки не такі були , і було проще, і психологічно теж, бо знаєш шо закритий , і вот зарас третій раз принімав у день півтора калеса, 3 раза на день по півці, потім на протязі двох місяців збивав дозняк до мінімуму, і зупинився на половинці від пів четверті, депресняк канешно був , але впродовж двох тижнів так і тримався і снімало харікі і не крутило всьо ніби норм було, тиждень назад обрубав повністю, затарився гідозепамом, лірикою і сонніками, вичитав тут у вас на форумі шо ліріка помагає, і знімає ломку, вивертяння рук , ніг, суглобів, перших 3 дня пхнув в суху, но вночі на другу сутку, це получаеться з вівторка на середу, начало харити жостко і ламати всьо тіло, випив соннік, годині пройшла результату не дало, потім випив гідік і потушило мене, правда не на довго, але в таких ситуаціях і 2 години добре, пару днів назад дратівливий став жесть, на рідних зривався за будь шо, тому зарас дньом випиваю гідозепама, і на вечір ліріку 1 табл. - 150млг. вона помагає тіло не ломить, залишається тільки соплі з носа, сльози з очей, пчихання , понос , але це всьо фігня, для мене головне щоб не крутило тіло, і сон, але проблемка такого характеру після прийому лірики головокружіння жостке, таке враження шо випивший від алкоголю, і тіло ватяне, тупо галіме бревно і тут пару днів назад вийшло так що після ліріки через 2 часа предложили фенчику, ну так як від нього торби немає , я мінік приняв, і пропало головокружіння і утома від лірики, відчув себе нормально, і так я уже 3 сутки, дньом гідік шоб на близьких не харитись, під вечір коли начинає ламати тіло ліріку 1=150мг, і через часік дорогу фенчика, зі сном проблемка трохи , наприклад сьогодні вночі , прийшов у третій ночі, випив зразу сонміл, ноль на масу, потім в четвертій випив ліріку 1 капсулу, покрутився на ліжку збоку на бік, і аж у пів сьомій ранку випив гідіка, і тоді десь приблизно через годину потух, порадьте шось для сну сильніше може, шоб я не жер і соннік і гідік і ліріку! і від цих всіх кальос і фенчика трохи очко піджимає, зарас організм ітак в шоці, і органи, і чи шкодить з цих всіх препаратів шось на печінку, бо печень з дитинства слабенька з тих пір як перехворів в 4 рочки жовтухою, і ще проблеми з жулудком , так як були гастріт і язва, вот якось так! підказуйте шось, зараніє благодарочка!