информационный проект снижения вреда

Автор Тема: OPIUM CLUB  (Прочитано 49575 раз)

Kom

OPIUM CLUB
Ответ #440 - 23 Июн 2025, 09:10:09

Топік стартер розповідав як він там варив коцав капусту... А я коротко розповім як вчора пізно ввечері за мною заїхав малий і сказав що змалював у сусідньому селі мак.
 5 хвилин і чорний мерин в мене біля воріт. Летимо. По дорозі дізнаюсь що малий випивав спиртне цілий день, курив лампочку і їв фєн  :facepalm: каже піздєц хочу підзнятись. Я його журив всю дорогу, зіпсував йому без того кепський настрій. Короче ми на місці, темно, собаки як скажені гавкають, мачина росте біля самого забору. Погнали! Шварк-шварк, пів салону в кущах  :grin:
 Короче попався гвоздичний цього разу.
Аж краснувате молоко тікло з нього знатно, а від запаху мачини аж нудило.
 Покоцали швидко два невеличких бинтика за селом у полі, скинули у пшеницю запали і помчали за мискою та газовим пальником. Портативний пальник прекрасна штука щоб варити на природі.
 Короче не буду довго розказувати далі все заїбісь: підсушив на тому пальнику бінти. зварив 6 кубів. Шваркнувся аж прихуїв від приходу. Сильно! по ногам в'їбало, сильнючий розлом в плечах, короче те що треба. Пів другого ночі вже був дома.

А те що в баяні показую то на ранок. Оце ляпнувся і вам пишу цей допис  :grin:

За якість фото сорян, знімав на nokia 3310.

Безумовна любов — єдина істина, все інше — ілюзія.

Сказали спасибо: Кирилыч, I C E

Васька

OPIUM CLUB
Ответ #441 - 30 Июн 2025, 20:05:15

Открыл я сезон,прореживал и надергал кастрюльку небольшую,ширка с капусты интересная такая

Васька

OPIUM CLUB
Ответ #442 - 30 Июн 2025, 20:41:52

Заботливо на 6куб,ангидридил,ширка получилась светлая,краски и масла удалил,приносили приятеля он работает и живёт в Турции, АЭС строят,ему52 года,он был очень рад что вернулся в 90е года,маковые года

Сказали спасибо: MUHA

FURIYA

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 9879
  • Всё, что нас не убивает-мы не покупаем
OPIUM CLUB
Ответ #443 - 30 Июн 2025, 21:49:00

В мене аж присмак ширжєва в роті з'явився :) ..... Ностальгія...

Упоротые всех стран, обьеденяйтесь!

Сказали спасибо: I C E

Васька

OPIUM CLUB
Ответ #444 - 05 Июл 2025, 20:00:57

Три раза уже брякнулся с недельным перерывом,сезон в разгаре

Mishanya111988

OPIUM CLUB
Ответ #445 - 07 Июл 2025, 23:24:48

Немножко об маковом сезоне  :dntknw:

Получился светлый рубинчик,может из-за того что я на сухой корж влил 2 мл ангидрида ,и под стрейч пленкой 10 минут на водной бане катал этих 2 куба кислого,но приход был приятен,слегка чуть-чуть колючки и сразу на глаза такая штора тяги нахлынула,такого ощущения давно не чувствовал, так как от бупра нихера не чувствуется, совсем иначе приход на ангидриде,а без ангидрида помню когда-то юзал ,так там приход невозможно выдержать с бинтов,голова пульсирует, стареешь сразу на 30 лет старше выглядишь,и кажется что по голове кувалдой резиновой влупили, а колючки такие что кожу хочется содрать,
Не не ,без ангидрида или даже без ледянки не стоит варить бинты ,но хорошо что у меня ещё пару кубов осталось,на неделю две варок хватит.

Прикрепленных вложений: 2.  Зарегистрируйтесь или залогиньтесь для просмотра.
[IMG_20250707_195850.jpg]
[IMG_20250707_231759.jpg]

" МИР У ТВОИХ НОГ "

Сказали спасибо: I C E