25ки купуєш Зонік?
Чи ділиш великий калібр?
Купляю лише 25й зонік, це дуже дешево, 28 капсул по 25 мг за 88 гривень
Не розумію зараз як я майже один рік пив по 900-1500 мг на день. Зараз розумію, це не має сенсу зовсім...
А розподіляти великий калібр на маленький це не дуже, тому що у складі є багато інших речовин... Та капсулюючи одну трехсотку на 12 25к може вийти так, що у одній буде прегебалін, а у інший капсулі лише додаткови речовини.
Їв я ваш фенібут. Два матраси . Вихватив тільки раз жось схоже на мет бо накурився з верху . І потів як сатана .
2 матраси за раз?) Навіщо так багато та чього ти чекав?)
Я с бутом лесенку делала. Потом вернулась на прегу,бо когда Бут отменила, загрустила ,мягко выражаясь.
а які дози були? Бут треба кидати дуже повільно, тоді не буде ніякої депресії.
Бут можно кинути завдяки маріванні , прикриваючись декілька тижнів або місяців
Потім вже можно у чистоту
Найголовне мати великій намір та плани на майбутнє, шоб не було депресії
Имхо,лучше Бут убрать, потомучто потом будешь с ним разбираться. Тоже липучий препарат. Без него потом тьма-тьмущая.
Ну бут не прега ,а вот дискомфорт от недогона непрущей хуйни Преги (звучит конечно по еьнутому)) бутик возможно и скрасит ,тогда мою лесенку это и сломало ,попробую с бутом теперь,кайфа и не надо ,просто спокойствие и на этом будет спасибо.
Якщо порівнювати фенібут та прегебалін - фенібут значніше меньше липучий... Тому що синдром відміни від буту маріваною сбити можно... А прегебалін травкою не перекрити
Тому висновки робіть самі.