В общем приехал получать бупрВезёт)
Смотрю пацан выходит с харьковским
Второй тоже с харьковским
Думаю все. Пизда..
захожу мне дают итальянский снова.
Заебись!
- Добро пожаловать, Гость!23 Ноя 2024, 17:27:01
Тема: Бупренорфин. (Прочитано 1935136 раз)
Морфей 7
- Неофит
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 32
- Каждому свое
-
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 2492
- Починяю примус, не шалю
-
От бупра на какой день кумарит?По разному . На 5-7й день перерыва после ежедневного принятия должно начать)
trezvui
- Местный
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 175
-
Меня на 3й, 4йОт бупра на какой день кумарит?На второй
Коту вообще повезло аж на 7й)
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Плохое самочувствие на второй день без прийома, просто именно кумарить и жарить начинает позже
В начале дискомфорт идёт , пока остатки бупра есть в теле оно само прикрывает... А потом , как через дней 7 его уже мизер остаётся начинает жарить
В начале дискомфорт идёт , пока остатки бупра есть в теле оно само прикрывает... А потом , как через дней 7 его уже мизер остаётся начинает жарить
trezvui
- Местный
- Оффлайн
-
Бупренорфин спасет мир зависимых)
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Ну в сериале "ломка" к этому все и пришло) посмотри)
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 8374
- Слава Україні!
-
Бупренорфин спасет мир зависимых)Тут я не погоджуюсь Він, як замісна терапія просто знижує шкоду від прийому ін'єкційних наркотиків, та покращує якість життя. А людина, по суті так і залишається залежною, і що до шкоди організму... Вона є як не крути.
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Не відчуваю я шкоди від буприка якщо 2 мг на день. Від метадона або коди зразу відчуваю...
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Ми не про порівняння.
І потім...слава Богу що не відчуваєш!
Але я раніше взагалі не відчував ні від одного котіка шкоди...
Є прихована шкода, на прихованому рівні. Ендокринна система... Навіть потім, після того як спригнув і гормони почнуть більш-менш нормально вироблятися, може бути бардак із рецепторами. Коли вони просто не будуть відгукуватись. А це вже тягне за собою массу проблем.
Це якщо коротко про верхівку айсбергу.
І потім...слава Богу що не відчуваєш!
Але я раніше взагалі не відчував ні від одного котіка шкоди...
Є прихована шкода, на прихованому рівні. Ендокринна система... Навіть потім, після того як спригнув і гормони почнуть більш-менш нормально вироблятися, може бути бардак із рецепторами. Коли вони просто не будуть відгукуватись. А це вже тягне за собою массу проблем.
Це якщо коротко про верхівку айсбергу.
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Бросати треба дуже повільно щоб таке по мінімуму обійти...спуститись до 0.5 мг на день щоб хватало, потім через день почати, потім раз на вік та кидати. Інакше буде дуже -дуде важко
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Я зараз на етапі прощання з "кайфами" то почали вилазити різні сюрпризи. І це з урахуванням того що не системив ні на чому крім трави.
Все, навіть той нікотин дає потім відлуння.
У випадку якщо хтось бажає у тверезі мізки, йому треба бути готовим підлікувати тушку
Все, навіть той нікотин дає потім відлуння.
У випадку якщо хтось бажає у тверезі мізки, йому треба бути готовим підлікувати тушку
Барыга
- Неофит
- Оффлайн
-
Привет браты!
Намутил две маленькие таблетки бупренорфина, с опятами уже 10 лет не пересекался.
Как мне еффективно принять их чтоб заторчать маленько?
В/В или скушать?
Дозировку не знаю, думая самая маленькая.
Намутил две маленькие таблетки бупренорфина, с опятами уже 10 лет не пересекался.
Как мне еффективно принять их чтоб заторчать маленько?
В/В или скушать?
Дозировку не знаю, думая самая маленькая.
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Снюхай , мелко мелко подроби перед этим ) а если толлер чист - под язык одну, одну снюхай: так зацепит и тело и разум сильно, дольше продержит.
Вв переводняк.
Вв переводняк.
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
опятами уже 10 лет не пересекался.Половинку двійки в порошок, і на дві доріжки розділи.
Ніс промий. Приготуй трубочку. Трубочку подалі у ніздрю і занюхач одну дорогу. Чекай хв 30-40, або навіть з годину. Якщо мало буде то пилосось другу дорогу. 0.1 точно вистачить
Барыга
- Неофит
- Оффлайн
-
Хорошо))) завтра будет праздник!!!
Спасибо.
Спасибо.
Psih
- Местный
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 143
- Только сегодня
-
Подскажите пожалуйста на каком дне я начну чувствовать бупренорфин. Уже 24 день отмены меда и я 16 мг не чувствую вообще
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Попробуй 2 мг)
trezvui
- Местный
- Оффлайн
-
Я видел про окси сериал в итоге док перешол на бупренорфин , а пациентка его не успела решила кайфануть на посля
trezvui
- Местный
- Оффлайн
-
Для многих это бы было спасениеБупренорфин спасет мир зависимых)Тут я не погоджуюсь Він, як замісна терапія просто знижує шкоду від прийому ін'єкційних наркотиків, та покращує якість життя. А людина, по суті так і залишається залежною, і що до шкоди організму... Вона є як не крути.