Максим123 на форуме не дарят, не обменивают, не продают, не берут в долг - эта всё щитаецца "мутки" - будешь продолжать - отправишься правила читать в лучшем случае. я за админов и модераторов не ручаюсь, это малое, шо грозит. а так можешь и ваще в бан перманентный улететь. так шо ну его подальше, такое проворачивать.
![]() |
- Добро пожаловать, Гость!20 Фев 2025, 07:09:50
- Форум Снижения Вреда »
- ВЕЩЕСТВА И СПОСОБЫ »
- Бензодиазепины (Модератор: Кастет) »
- БЕНЗОДИАЗЕПИНЫ
Тема: БЕНЗОДИАЗЕПИНЫ (Прочитано 135828 раз)
Кастет
- Модератор
- Старожил
Оффлайн
- Сказали спасибо: 3667
-
Loon
- Администратор
- Местный
Оффлайн
- Сказали спасибо: 642
-
А разговоры о решении травы тоже запрещен? Извините за дурной вопрос но я зелёный чай за наркотики не считаю...зато держава считает
зеленка легко гуглится, не можешь сам, спроси кентов, а лучше малых, они точно подскажут что и как
щас любой школьник шарит как купить в интернете все что угодно
Psychotic
- Молчун
Оффлайн
-
Вітання) Так, я спитався контакти якогось шопа, щоб написали в приватні (вже не потрібно!), оскільки мій шоп був недоступний, а відправити особисте не міг, була помилка якась...
Взагалі не вважаю бензодіазепіни наркотиками, для мене це суто аптечні ліки, які допомагають нормально жити без тривоги і з норм сном, ніякого кайфу чи ейфорії від них немає і ніколи не було, звичайно.
Той самий гідазепам зараз продадуть в багатьох аптеках без рецепту, а від нього залежність пздц (перевірено особисто мною, залежність така ж як від лоразепаму чи клоназепаму), але він надто слабкий в плані протитривожної дії, відносно клоназепаму, а ціна практично така ж.
Потім виправив повідомлення, щоб воно не порушувало правил форума.
А взагалі є бажання знайти дієву схему сходу з бензів (або хоча би зниження дози), або їх заміни на ад чи нл.. от і читаю всякі різні форуми
Взагалі не вважаю бензодіазепіни наркотиками, для мене це суто аптечні ліки, які допомагають нормально жити без тривоги і з норм сном, ніякого кайфу чи ейфорії від них немає і ніколи не було, звичайно.
Той самий гідазепам зараз продадуть в багатьох аптеках без рецепту, а від нього залежність пздц (перевірено особисто мною, залежність така ж як від лоразепаму чи клоназепаму), але він надто слабкий в плані протитривожної дії, відносно клоназепаму, а ціна практично така ж.
Потім виправив повідомлення, щоб воно не порушувало правил форума.
А взагалі є бажання знайти дієву схему сходу з бензів (або хоча би зниження дози), або їх заміни на ад чи нл.. от і читаю всякі різні форуми
- Форум Снижения Вреда »
- ВЕЩЕСТВА И СПОСОБЫ »
- Бензодиазепины (Модератор: Кастет) »
- БЕНЗОДИАЗЕПИНЫ