А вот по чему тебя Андрей, человека, который крепко стоит в православной вереЯ в рамках канонів та церковних стандартів ніколи не був, та, поки немає Єдиної Апостольської Церкви — не буду! Молитва моя не до намальованих картинок, тому перед іконками, які стоять в серванті і перед свічкою я не молюсь. Моя молитва це розмова з Богом. Хоча якщо вона відбувається у православному храмі то приходиться стояти перед іконами. То таке...
В мене є широке своє бачення релігії. І будь то православний храм чи будь то дім молитви Євангелистів я туди заходжу як дитина Божа в Його Дім. Слухаю проповіді (слово Боже) молюсь, співаю пісень, якщо є піднесення духу.
В мене є глибоке відчуття природи та тих процесів Всесвіту, які поза моїм розумом, але вони є та діють в житті кожної людини. Я використовую інструменти, які перейшли до нас від наших пращурів. Наприклад ловця снів. Дримбу собі зробив знаєш навіщо? А з нею в чистому полі або лісі в транс входиш за лічені секунди. Медитуючи цього важче добитися. Крім того не секрет що вібрації (правильні) очищають ауру. Ось про біополе Біблія пише? Ні. А воно є. І так далі і тому подібне.
І так, Євген, я (напевно) міцно стою у вірі. Тільки не сказав би що конкретні розгалуження Апостольської Церкви в моєму житті авторитарні. Моя віра — віра в триєдиного Бога Отця (Творця), Сина (Ісуса Христа) та Духа Святого(нашого Втішника). Це якщо стисло.
Будуть питання цікався.