Потому что у многих людей травка до сих пор ассоциируется с подъездной наркоманией. Имхо если человек чувствует и понимает, что трава для него зло по тем или иным причинам, то конечно лучше и не курить. Не для всех это подходитА шо, не так? Курить траву с водника в падиках и лесопосадках это маргинальство. И еще наркотик трава, наркотик. Меняет сознание, отходняк есть, тяга покурить снова, истерики если негаходишь и тд
- Добро пожаловать, Гость!16 Ноя 2024, 19:15:02
Тема: Конопля (Прочитано 458127 раз)
izabella
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 564
-
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 8372
- Слава Україні!
-
Я кинув траву. Ніколи не міг подумати що таке станеться зі мною, адже твердив що ніколи, до самої домовини не залишу "любу конопельку" і на смертному одрі попрошу напас.
Хто знає мої проблеми зі здоров'ям, той зрозуміє чому трава була для мене ліками.
Але виявилось що ця "любов" була простою ілюзією, створеною мозком. Курив всі роки щодня!
Тепер чистий та радію від того що легше дихаю.
Єдине додам: буде медичний канабіс, можливо своє ставлення зміню.
Хто знає мої проблеми зі здоров'ям, той зрозуміє чому трава була для мене ліками.
Але виявилось що ця "любов" була простою ілюзією, створеною мозком. Курив всі роки щодня!
Тепер чистий та радію від того що легше дихаю.
Єдине додам: буде медичний канабіс, можливо своє ставлення зміню.
porkistan1984
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 2004
-
И Кумары ещё забыла ,тоже есть !!!наркотик самый настоящий полностью согласен !!!Потому что у многих людей травка до сих пор ассоциируется с подъездной наркоманией. Имхо если человек чувствует и понимает, что трава для него зло по тем или иным причинам, то конечно лучше и не курить. Не для всех это подходитА шо, не так? Курить траву с водника в падиках и лесопосадках это маргинальство. И еще наркотик трава, наркотик. Меняет сознание, отходняк есть, тяга покурить снова, истерики если негаходишь и тд
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Курив пару років тому вже таку траву, що дійсно, вперше у житті "кумарило" від неї.
Сам кумар (синдром відміни) звісно не схожий на опятні кумари, чи гамкові, березові, але симптоми були явні. А саме: порушення сну(безсоння) роздратованість, відсутність апетиту та збій роботи ШКТ, апатія, нежить та поодинокі болі і відсутність сил.
Висновок об'єктивний, тому що на момент відміни інші ПАР не вживав.
Сам кумар (синдром відміни) звісно не схожий на опятні кумари, чи гамкові, березові, але симптоми були явні. А саме: порушення сну(безсоння) роздратованість, відсутність апетиту та збій роботи ШКТ, апатія, нежить та поодинокі болі і відсутність сил.
Висновок об'єктивний, тому що на момент відміни інші ПАР не вживав.
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 2488
- Починяю примус, не шалю
-
О да, трава наркотик)) о май гад)) спасибо за ваш юмор, подняли настроение на весь день))
Обколятся своей марихуаной бабки под подъездом и семечки свои лускают)
Обколятся своей марихуаной бабки под подъездом и семечки свои лускают)
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Смійся смійся...я також сміявся.
Звісно наркогенність в неї мінімальна, але що не кажи — ПАР. І то, сама наркогенність залежить від того який сорт трави і толерантності. Це що стосується канабісу з ТНК.
Медична рослина звісно це ліки та панацея від багатьох психічних розладів.
Звісно наркогенність в неї мінімальна, але що не кажи — ПАР. І то, сама наркогенність залежить від того який сорт трави і толерантності. Це що стосується канабісу з ТНК.
Медична рослина звісно це ліки та панацея від багатьох психічних розладів.
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Не курю 3 недели, все ок
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
То скажи, пане ОК, шо вживаєш?
Чим наркодемона годуєш?
Чим наркодемона годуєш?
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
То скажи, пане ОК, шо вживаєш?Бупренорфіном пару мг на день та все.
Чим наркодемона годуєш?
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Я б і сам тоді відміни шмалі не відчув
КотБегемот
- Старожил
- Оффлайн
-
Я б і сам тоді відміни шмалі не відчувТа без нього теж не відчував , коли робив часто паузи у 18-19...
Ефект після перерви гарніший
А якщо припинення маріхуани викликає старі болячкі - це нормально, вона добре допомогає не відчувати себе хворим, але не є панацеєю та сіндромів відміни як такових, усе це у голові
Якщо погано з самопочуттям припиняючи Марію Іванівну курити це лише ознака, що треба йти до доктора та лікувати те , що турбує
Але казати мені про сіндром відміни кумедно, тому що після паління шости років майже день у день я його не відчув
Так, були скарги на живіт та жовчний міхур. Також проблеми з бажанням їсти
Але, це неяк не пов'язано з тим, що це відміна від марівани...
Мені допоміг гастроентеролог, зміна ліків та припинення прийняття прегебаліну у кінських дозах
Що я маю на увагу... Що маріхуана зовсім не наркотик, а каталізатор внутрішнього самопочуття людини.
Бупренорфін так - наркотик. Тому що коли є залежність ти береш кредит та йдеш за зпт. Але на маріхуану в мене таких думок не має зовсім.
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
усе це у головіЦією фразою можна левову долю діагнозів та діагностичних проявів спростувати. Але не всі зможуть, ось в чому ще підгрунтя harm reduction...
І це...дякую за змістовну відповідь!
Opiyshnik
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 2222
- Счастье: когда забываешь себя в каком либо бесцель
-
Пытаюсь бросить, уже как 28й год пошел, бросания,вот и думай потом, наркотик или нет та махорка,х.з?!)
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Ахаха, чудовий допис, тезка! Зі смислом.
Ну так ти ж лікуєшся нею виключно
Ну так ти ж лікуєшся нею виключно
FURIYA
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 9732
- Всё, что нас не убивает-мы не покупаем
-
Я когда из Украины уехала ,был жуткий страх за то ,что не смогу я без любимой конопельки. Но ,на удивление,спокойно от неё отказалась . Понятно ,что отмену не почувствовала тк принимаю метадон зптшный и прегу. И что я вам скажу ,самочувствие улучшилось в разы ,дышать стало легче ,даже выгляжу лучше ( не мои наблюдения ) . Так что ,трава всё-таки наркотик ,надо это признать. Но в этом ничего страшного нет
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Ось і я не повірив що можу тепер під гірку впевнено йти без кисневого балона
Але то правда ще і тютюн кинув. Хоча імхо: трава також добре цементує маслами мішки́.
Але то дивлячись яка маруха. Зараз поясню.
Короче крайніх енн місяців, до відміни нещодавньої ще, курив один лише сорт, з рідкими разовими змінами. Назву сорту не знаю, але на пляшці за цей час масел майже не зібралось. В люльці також.
Але то правда ще і тютюн кинув. Хоча імхо: трава також добре цементує маслами мішки́.
Але то дивлячись яка маруха. Зараз поясню.
Короче крайніх енн місяців, до відміни нещодавньої ще, курив один лише сорт, з рідкими разовими змінами. Назву сорту не знаю, але на пляшці за цей час масел майже не зібралось. В люльці також.
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 11483
- Не бывает безвыходных ситуаций.
-
У меня ещё по заборестее:
Довольно длительный период, на руках имеется большой количество хорошей травы, и естественно, она в один прекрасный день закончилась. Так я ещё пару дней лажу, чуть ли не с увеличительным стеклом, по всем сусекам, собирая, какие то упавшие крапали, перебираю пепел в пепельницах.. И только когда уже всё выметено, все напёрстки и булики почищены, я "успокаиваюсь" от безысходности))
А под винтом, а этих ситуациях, я становлюсь вообще страшным человеком 😅, но это уже другая история, не относящаяся к данной теме.
Довольно длительный период, на руках имеется большой количество хорошей травы, и естественно, она в один прекрасный день закончилась. Так я ещё пару дней лажу, чуть ли не с увеличительным стеклом, по всем сусекам, собирая, какие то упавшие крапали, перебираю пепел в пепельницах.. И только когда уже всё выметено, все напёрстки и булики почищены, я "успокаиваюсь" от безысходности))
А под винтом, а этих ситуациях, я становлюсь вообще страшным человеком 😅, но это уже другая история, не относящаяся к данной теме.
Kom
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Слава Україні!
-
Я так само шукав коли закінчилась. Навколішках з пінцетом повзав де тільки була хоч тінь її.
В "хобот" переростали ці пошуки і без вінта і без інших швидкостей.
В "хобот" переростали ці пошуки і без вінта і без інших швидкостей.
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил
- Оффлайн
- Сказали спасибо: 11483
- Не бывает безвыходных ситуаций.
-
Чем то солевые будни (с рассказов)напоминает, не правда ли?)
И я постоянно, чувствую очень нехилую дофоминовую яму, после таких закуров.
И я постоянно, чувствую очень нехилую дофоминовую яму, после таких закуров.